Ένα πολύ ωραίο και κατατοπιστικό αφιέρωμα του National Geografic / Travel στα τυριά του ΗΒ

Posted Leave a commentPosted in Ειδήσεις - Νέα

Οι τελευταίες τρεις δεκαετίες είδαν μια αναβίωση στη σκηνή της τυροκομίας του Ηνωμένου Βασιλείου ως μέρος ενός ευρύτερου, ανανεωμένου ενδιαφέροντος για τα εγχώρια τρόφιμα και τα τοπικά προϊόντα

Πως πέτυχε η Χιλή με την εκπαίδευση την αναβάθμιση του τυροκομικού της τομέα, σε δέκα χρόνια .

Posted Leave a commentPosted in Ειδήσεις - Νέα

Μέχρι σήμερα, περισσότεροι από 10.000 επαγγελματίες και μαθητές από πολλούς διαφορετικούς τομείς όπως γαστρονομία, γεωργία, υπηρεσία, διατροφή εκπαιδεύτηκε από τη σχολή τυριών της Χιλής με θεαματικά αποτελέσματα

συσκευασία τυριού με την ένδειξη ότι είναι 100% ανακυκλώσιμη

Covid-19 και συσκευασία στη Γαλλία

Posted Leave a commentPosted in Ειδήσεις - Νέα

Με την επιδημία Covid-19, το 40% των Γάλλων λένε ότι αγοράζουν σήμερα περισσότερα προϊόντα με συσκευασία. Έτσι η ‘φαντασία της μηδενικής συσκευασίας’ που χαρακτήριζε τον Γάλλο καταναλωτή έχει ξεθωριάσει, χάρη στους φόβους της μόλυνσης του Covid-19.  Η πανδημία αφήνει χώρο για μια λογική προστατευτικής συσκευασίας (μόλυνση, καλύτερη συντήρηση) η οποία ωστόσο πρέπει επίσης να είναι πιο […]