Υπάρχουν κάποιες ειδικότητες σχετικές με το τυρί, στη Γαλλία κυρίως αλλά και σε άλλες χώρες που ξεχωρίζουν για τα τυριά τους, οι οποίες δεν υπάρχουν στην Ελλάδα. Όπως και ειδικοί φορείς, διαγωνισμοί κλπ. Όλα αυτά όμως συμβάλουν στην πρόοδο των τυριών και κατ’ επέκταση στις εξαγωγές τους.
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.Εντάξει