Το επάγγελμα του Cheesemonger

Υπάρχουν κάποιες ειδικότητες σχετικές με το τυρί, στη Γαλλία κυρίως αλλά και σε άλλες χώρες που ξεχωρίζουν για τα τυριά τους, οι οποίες δεν υπάρχουν στην Ελλάδα. Όπως και ειδικοί φορείς, διαγωνισμοί κλπ. Όλα αυτά όμως συμβάλουν στην πρόοδο των τυριών και κατ’ επέκταση στις εξαγωγές τους.

Ελληνικά τυριά: Το επόμενο success story εντός και εκτός συνόρων

Θεωρώ ότι το τυρί, πλην ΦΕΤΑΣ, θα αποτελέσει το επόμενο success προϊόν στη χώρα μας, όπως έγινε πριν από αρκετά χρόνια με το κρασί και όπως συμβαίνει τώρα με το κρέας. Αυτό θα συμβάλει πιστεύω και σε περισσότερες εξαγωγές ελληνικών τυριών, στο εξωτερικό.