Πίεση από λιανοπωλητές προς παραγωγούς γαλακτοκομικών προϊόντων για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής

Η βιομηχανία γαλακτοκομικών προϊόντων αντιμετωπίζει τεράστιες πιέσεις για την επιτάχυνση των δεσμεύσεων για τη βιωσιμότητα – κυρίως από τους πελάτες λιανικής πώλησης.

Σε τι διαφέρει η Parmigiano Reggiano από την Grana Padano; Προσέγγιση υπό το πρίσμα ιδεών για τη δημιουργία της ταυτότητας των δικών μας τυριών

Grana Padano και Parmigiano Reggiano, είναι τυριά παρόμοια, αλλά και διαφορετικά. Λίγοι καταναλωτές εκτός Ιταλίας Γνωρίζουν τις διαφορές τόσο στην παραγωγή όσο και στην απόλαυσή τους. Θα προσπαθήσουμε να τις προσεγγίσουμε, πάντοτε υπό το πρίσμα των ιδεών που μας δίνουν για τη δημιουργία της ταυτότητας των δικών μας τυριών.

Parmigiano Reggiano Marketing. Μαθήματα και ιδέες

Mόνο το νωπό γάλα που παράγεται σε αυτήν την περιοχή χρησιμοποιείται για την παρασκευή τυριού Parmigiano Reggiano, που χαρακτηρίζεται από μια μοναδική και έντονη βακτηριακή δραστηριότητα της τοπικής μικροβιακής χλωρίδας, επηρεασμένη από περιβαλλοντικούς παράγοντες.