Σε τι διαφέρει η Parmigiano Reggiano από την Grana Padano; Προσέγγιση υπό το πρίσμα ιδεών για τη δημιουργία της ταυτότητας των δικών μας τυριών

Posted Leave a commentPosted in Παγκόσμια Αγορά

Grana Padano και Parmigiano Reggiano, είναι τυριά παρόμοια, αλλά και διαφορετικά. Λίγοι καταναλωτές εκτός Ιταλίας Γνωρίζουν τις διαφορές τόσο στην παραγωγή όσο και στην απόλαυσή τους. Θα προσπαθήσουμε να τις προσεγγίσουμε, πάντοτε υπό το πρίσμα των ιδεών που μας δίνουν για τη δημιουργία της ταυτότητας των δικών μας τυριών.

Parmigiano Reggiano Marketing. Μαθήματα και ιδέες

Posted Leave a commentPosted in Παγκόσμια Αγορά

Mόνο το νωπό γάλα που παράγεται σε αυτήν την περιοχή χρησιμοποιείται για την παρασκευή τυριού Parmigiano Reggiano, που χαρακτηρίζεται από μια μοναδική και έντονη βακτηριακή δραστηριότητα της τοπικής μικροβιακής χλωρίδας, επηρεασμένη από περιβαλλοντικούς παράγοντες.

Προοπτικές παγκόσμιας αγοράς γαλακτοκομικών προϊόντων 2021

Posted Leave a commentPosted in Uncategorized, Παγκόσμια Αγορά

Οι εξελίξεις στην αγορά γαλακτοκομικών προϊόντων στις βασικές περιοχές προσφοράς και ζήτησης. Η εξέταση της παραγωγής γάλακτος και της κατάστασης των προϊόντων, σε συνδυασμό με τις προσδοκίες της ζήτησης, μπορεί να δώσει μια πρώιμη εικόνα για τις πιθανές εξελίξεις των τιμών κατά τη διάρκεια του έτους.