Διαγωνισμός Affineur of the Year. Ιδού τι κάνουν οι Άγγλοι για την ωρίμανση των τυριών, σημείο που υστερεί η Ελλάδα.

Posted Leave a commentPosted in Ειδήσεις - Νέα

Γνωρίζουμε από την εμπειρία ότι η σκληρή δουλειά των τυροκόμων μας μπορεί να αυξηθεί ή να σπαταληθεί στα δωμάτια ωρίμανσης

Τυρί φέτα με ελιές

O ΣΕΒΕ κατά του προωθούμενου νέου συστήματος διατροφικής επισήμανσης τροφίμων, της ΕΕ, με την ονομασία Νutriscore

Posted Leave a commentPosted in Ειδήσεις - Νέα

‘Τα τρόφιμα που παράγει και εξάγει η Ελλάδα, ειδικά από τις μικρότερες συγκριτικά επιχειρήσεις, είναι τρόφιμα που παράγονται συχνά με φυσικούς και παραδοσιακούς τρόπους σε αντίθεση με τα προϊόντα υψηλής επεξεργασίας που παράγουν οι μεγάλες βιομηχανίες που αποτελούν τη βάση του κλάδου των τροφίμων στις χώρες της Κεντρικής και Βόρειας Ευρώπης που προάγουν το σύστημα Nutriscore.

Η βιομηχανία γαλακτοκομικών προϊόντων της Ιρλανδίας δεσμεύεται πλήρως για χαμηλές εκπομπές άνθρακα, για το μέλλον. Εμείς;

Posted Leave a commentPosted in Ειδήσεις - Νέα

Η ιρλανδική βιομηχανία γαλακτοκομικών προϊόντων έχει δεσμευτεί πλήρως για ένα βιώσιμο μέλλον με χαμηλή περιεκτικότητα σε άνθρακα